Hallitushaku 2019

Mari Stenberg

Pestit, joista on kiinnostunut

Puheenjohtaja

Miksi olisit hyvä valinta Syrinxin hallitukseen?

Olen hyvä tyyppi ja olen toiminut Syrinxin hallituksessa tapahtumavastaavana ja -koordinaattorina vuosina 2017 ja 2018, joten Syrinxin toimintatavat ovat tuttuja, ja täten minulla on visioita niiden parantamiseen. Tutustun mielelläni uusiin ihmisiin, ja tulenkin hyvin toimeen lähes kaikkien kanssa. Olen yhteistyökykyinen ja toimin mielelläni ryhmässä, jossa toiminkin usein tunnelmankohottajana ja tsemppaajana. Motivaatiota järjestöhommiin löytyy edelleen!

Mitä kehittäisit Syrinxin toiminnassa?
Syrinxin tilanne tällä hetkellä on mielestäni erittäin hyvä (kiitokset edellisien vuoden puheenjohtajille!), joten tästä on erittäin hyvä jatkaa. Puheenjohtajana jatkaisin jo edellisien puheenjohtajien aloittamaa Syrinxin koon kasvattamista ja poikkitieteellisten yhteistöiden lisäämistä. Tavoitteena olisi parantaa myös ainejärjestön sisäistä toimivuutta, sekä innostaa jäsenistöä osallistumaan enemmän tapahtumien järjestämiseen. Yhdenvertaisuus otti Syrinxissä ison harppauksen vuonna 2018, mutta tälläkin saralla on vielä parannettavaa. Haluan myös toimia niin jäsenistölle, kuin hallituksellekkin, hyvänä esimerkkinä ja turvallisena hahmona.

Nella Heikinmäki

Pestit, joista on kiinnostunut

Varapuheenjohtaja

Miksi olisit hyvä valinta Syrinxin hallitukseen?

Olen toiminut Syrinxin hallituksessa jo muutaman vuoden ajan (rahastonhoitajana sekä puheenjohtajana) ja haluaisin olla edelleen mukana tuomassa muun muassa jatkuvuutta hallitustyöskentelyyn. Toimin vuonna 2018 puheenjohtajana ja haluan vuonna 2019 päästä varapuheenjohtajana jakamaan osaamistani niin puheenjohtajan oikeana kätenä kuin muunkin hallituksen apuna. Syrinx on kuluneen vuoden aikana mennyt monissa asioissa eteenpäin, mutta koen että parannuksen paikkoja löytyy vielä ja näitä parannuksia haluan olla mukana tekemässä myös ensi vuonna.

Mitä kehittäisit Syrinxin toiminnassa

Syrinxin toimintaa voi kehittää useilla eri osa-alueilla. Mielestäni kenenkään ei tarvitse yksin kyetä kehittämään omaa sektoriaan täydelliseksi, vaan sitä tehdään yhdessä koko hallituksen kanssa ja jäsenistöä kuunnellen. Tästä syystä nostan esiin muutamia kehittämisen paikkoja hieman eri sektoreilta. Varapuheenjohtajan tehtäviin kuuluu puheenjohtajan oikeana kätenä toimimisen lisäksi excursioiden järjestäminen. Haluan erityisesti excursioiden kannattavuutta ajatellen tulevaisuudessa lisätä yhteistyötä esimerkiksi muiden matemaattisluonnontieteellisten ainejärjestöjen kanssa sekä järjestää sellaisen isomman excursion, joka tarjoaa vaihtoehtoja laajasti eri biologian aloja opiskeleville. Viestinnällisesti haluan löytää keinoja tarkoituksenmukaiseen ja täsmälliseen viestintään sekä miettiä, miten sähköpostilistan ja somen tasapaino löytyy jatkossa entistä paremmin toisiaan täydentävinä, ennemmin kuin toistavina kanavina. Tapahtumissa tulee keskittyä myös ensi vuonna yhdenvertaisuusasioihin. Niissä on otettu jo kuluneena vuonna suuria harppauksia eteenpäin, mutta muun muassa hyvän yhdenvertaisuussuunnitelman laatiminen on ensi vuoden haaste.

Nelli Rauhala

Pestit, joista on kiinostunut

Tapahtumakordinaattori
Tapahtumavastaava

Miksi olisit hyvä valinta Syrinxin hallitukseen?

Olen toiminut nyt vuoden ajan Syrinxin tapahtumavastaavana ja nauttinut pestistäni kovasti. Vaikka minut alunperin nimettiinkin 3miot-vastaavaksi, olen osallistunut myös ainejärjestömme omien tapahtumien järjestämiseen, ja sitä kautta saanut kokemusta monien erilaisten tapahtumien suunnittelusta ja toteuttamisesta. Olen tehnyt ahkerasti töitä viimeisen vuoden ajan ja uskon, että työpanoksestani olisi myös runsaasti hyötyä tulevalle hallitukselle.

Mitä kehittäisit Syrinxin toiminnassa?

Vaikka koen, että ainejärjestössämme asiat ovatkin jo oikein hyvällä mallilla, haluaisin ehkä vielä ennestään kehittää tapahtumien avoimuutta. Olisi hienoa jos kaikki voisivat yhdenvertaisesti nauttia mukavista tapahtumista.

Pyry Alenius

Pesti, josta on kiinnostunut 

Tiedotusvastaava

Miksi olisit hyvä valinta Syrinxin hallitukseen?

Syyni hakea hallitukseen on, että haluan olla osana vaikuttamassa ainejärjestössä aktiivisemmin sekä auttamassa parhaani mukaan. Viestintävastaavan tehtävässä olisin hyvä lisä hallitukseen sillä tietotekniikan ymmärtämiseni on hyvä ja siksi olen nopea oppimaan erilaisia ohjelmia/järjestelmiä, joita tehtävässä saatetaan käyttää. Ensimmäisen vuoden opiskelijana olen kiinnostunut ainejärjestön toiminnasta ja näin pääsisin paremmin mukaan vaikuttamaan yhteisiin asioihin – opiskelu kestää kuitenkin useita vuosia. Nykyisen viestintävastaavan mukaan tehtävä ei ole liian haastava ja siksi kiinnostuin hakemaan tehtävää jo ensimmäisenä opiskeluvuotena.
Hups. Unohdin, että hakemus on vapaamuotoinen. Oon innokas fuksi ja nörttiydestä olis apua viestintävastaavana ja lisäks enkku luistaa hyvin puhuttuna ja kirjotettuna. Vastuuntuntoinen yhteisissä asioissa ja kiltti persoona. Innokkuus 6/5, paitsi matikan suhteen 0/5.

Mitä kehittäisit Syrinxin toiminnassa?

En vielä tiedä kunnolla miten Syrinxin toimintaa voisin kehittää. Lukuvuoden alussa järjestön nettisivujen kalenterissa, ei löytynyt tapahtumia. Pyrkisin pitämään nettisivut päivitettyinä, jotta tulevat uudet opiskelijat (ja nykyiset) saisivat sieltä ajankohtaista informaatiota.

Sami Salmikangas

Pesti, josta on kiinnostunut

SoPo KoPo

Miksi olisit hyvä valinta Syrinxin hallitukseen?

Toimin vuonna 2018 Syrinxin sihteerinä, joten hallituksen toimintatavat ovat jo minulle tuttuja. Pidän hallitustoiminnasta, ja koitan mahdollisimman aktiivisesti osallistua hallituksen kokouksiin sekä Syrinxin toiminnan järjestämiseen ja kehittämiseen. Olen rento tyyppi, helposti lähestyttävä sekä luotettava, ja sosiaali- ja koulutuspoliittiset asiat sekä tasa-arvo ja yhdenvertaisuus ovat mielestäni tärkeitä asioita. Näiden asioiden takia sopisin mielestäni Syrinxin SoPo-KoPo:ksi oikein hyvin.

Mitä kehittäisit Syrinxin toiminnassa?

Koulutuspoliittiselta puolelta haluaisin kehittää opiskelijoiden ja yliopiston välistä viestintää, ja entistä tehokkaammin puolustaa opiskelijoiden oikeuksia (mm. arvosanojen jatkuva viivästyminen ja epäoikeudenmukainen arvostelu kursseissa on ollut esillä viime vuosina). Sosiaalipoliittisesti haluaisin ylläpitää ja edistää Syrinxin sisäistä tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta, ja osallistua järjestämään mahdollisimman matalan kynnyksen tapahtumia, joihin kaikki voisivat huoletta osallistua. Haluaisin myös koittaa saada jäsenistöä osallistumaan aktiivisemmin hallituksen kokouksiin ja päätöksentekoon, jotta saataisiin tarkempi näkökulma siitä, mitä jäsenet Syrinxiltä oikeasti haluavat. Aion myös jatkaa SoPo – kahvien ja koulutuspoliittisten tapahtumien perinnettä ja mahdollisesti järjestää muita sosiaali- tai koulutuspoliittisia matalan kynnyksen tapahtumia.

Miikka Miettinen

Pestit, joista on kiinnostunut

Isäntä/Ympäristövastaava
SIhteeri

Miksi olisit hyvä valinta Syrinxin hallitukseen?

Olen aktiivinen sekä kaikkien kanssa toimeentuleva, joista on hyötyä hallitustoiminnassa.

Mitä kehittäisit Syrinxin toiminnassa?

Make Koppi great again! Elikkä siis tulevalle emännälle/isännälle enemmän vastuuta kopin viihtyvyyden ja siisteyden parantamiseen.

Laura Miettinen

Pesti, josta on kiinnostunut

Tapahtumavastaava

Miksi olisit hyvä valinta Syrinxin hallitukseen?
Olisin hyvä valinta Syrinxin hallitukseen aktiivisuuteni ja ahkeruuteni takia. Olen ollut aikaisemmin aktiivisesti mukana eri hallituksissa tiedotusvastaavan, vara-pj:n ja sihteerin toimissa.
Mitä kehittäisit Syrinxin toiminnassa?