Fukseille pientä

Laitoin tähän erilaisia linkkejä mitä fuksi voisi tarvita. Löytäisit ehkä helposti tai sattumalta tietoa mikä koskisi juuri sinua. Täällä olis samoja linkkejä kuin laitoksen sivuilla, mutta ne saattaa olla täällä nopeemmin löydettävissä.

Teille pitäis olla jaettu semmonen opinto-opas läpyskäjutska. Lue se läpi tai vähintään rauhallisesti silmäile. Siellä on kaikki tarpeellinen.


Ja tosiaan onnea opiskelupaikasta!

Tässä jo heti ensimmäisiä linkkejä mitkä auttaa eteenpäin

Yliopiston yleiset neuvot fukseille

Nimenomaan bio- ja ympäristötieteidettä opiskeleville fukseille

Google Mapsin Jyväskylän kampuskartta

Vaihtoehtoinen opinto-opas eli VOpas (2019)

(Meidän laitos olis tosiaan se YAA, eli Ylistöllä sijaitsevan kokonaisuuden osa)


Syrre tai virallisemmin Syrinx ry on bio- ja ympäristötieteitä opiskelevien opiskelijoiden ainejärjestö. Lyhyesti järjestönä me järjestetään tapahtumia, illanviettoja, säännöllistä liikuntaa, retkiä ja muuta kivaa. Me myös mieluusti autetaan erilaisissa ongelmissa etenkin näin ensimmäisenä vuonna jos vaikka tutorit eivät ole lähellä.

Täs olis kaks linkkiä. Ensimmäisen suosittelen lukemaan ainakin kerran läpi (ei tule tenttiin) ja toista linkkiä suosittelen käyttämään aina kun tuntuu ettet tiedä mitä täällä tapahtuu.

Fuksivuoden tärkeimmät tapahtumat

Tapahtumakalenteri


Kannattaa tutustua näihin meidän nettisivuihin. Meillä Syrrellä on hyödyllisiä välineitä joilla pidät ittes ajan tasalla vaikkapa tapahtumista, liikuntavuoroista ja ilmoittautumisista. Tärkein niistä on Tsirpautus.

Mun oma suosikki, Tsirpautus, on uutiskirje minkä Syrren tiedotusvastaava lähettää sunnuntaina Syrren sähköpostilistalle. Siihen kerätään syrreläiselle tärkeimmät tiedot tulevasta viikosta. Niitä joita kiinnostaa nähdä mitä alkuvuodesta ollaan puuhailtu niin linkki ohjaa.

Vanhoja Tsirpautuksia

Lisäks tietoa löytyy Facebookista ja Instagramista. Niitä kannattaa myös seurata. Facebookissa löytyy ilmoittautumiset ja tapahtumat luodaan usein Facebookiin.