Ilmottautumisen pelisäännöt

ILMO-SÄÄNNÖT

1. Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyt seuraavat ehdot:
2. Jos ilmoittaudut, ilmoittautumisesi on sitova. Tällöin sitoudut maksamaan osallistumismaksun annetulle tilille eräpäivään mennessä.
3. Jos et pääse osallistumaan ilmoittautumaasi tapahtumaan, on sinulla itse oikeus myydä lippusi eteenpäin. Jos et kuitenkaan saa myytyä lippuasi, on sinulla velvollisuus maksaa ilmoittautumisesi vaikka et tapahtumaan osallistuisikaan.
4. Jos et pääse osallistumaan ilmoittautumaasi tapahtumaan, peruminen onnistuu vain lääkärintodistuksella. Tällöin sinun tulee olla yhteydessä tapahtumassa ilmoitettuun yhteyshenkilöön sähköpostitse tai puhelimitse.
5. Jos et suorita maksua 14 vuorokauden kuluessa eräpäivästä, lähetetään sinulle maksumuistutus. Jos et suorita maksua maksumuistutuksesta huolimatta 28 vuorokauden kuluttua eräpäivästä, lähetetään sinulle toinen maksumuistutus ja lisäksi viiden euron muistutuslasku.
6. Jos et suorita sinulle annettua maksua, joudut Syrinx ry:n mustalle listalle. Tällöin sinulta viedään oikeus osallistua Syrinx ry:n järjestämiin tapahtumiin. Mustalta listalta pääset pois, kun olet suorittanut kaikki sinulle kuuluvat maksut.
7. Sitseille voivat ilmoittautua ja osallistua vain 18 vuotiaat ja sitä vanhemmat opiskelijat.
8. Tapahtumassa, johon ilmoittaudut, suostut noudattamaan Suomen lakia.
9. Ilmoittautumaasi tapahtumaan osallistut omalla vastuulla.